Hlavní obsah
Článek

Chcete si zpříjemnit pošmurné dny? Už se nemůžete dočkat sluníčka, léta a koupání? Pak se pohodlně usaďte – představujeme vám luxusní kolekci plavek pro rok 2016. P.S.: Už je v prodeji, tak si ty nejlepší kousky určitě nenechte proklouznout mezi prsty.

Když plavky, tak z Astratex!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz totiž najdete největší výběr plavek ve všech velikostech, barvách a designech. Připravili jsme pro vás výběr toho nejlepšího pro nadcházející sezónu. A najdete tam také plavky z kolekce exkluzivní italské značky Vacanze. Bikiny, jednodílné plavky i letní oblečení z této kolekce jsou speciálně navrženy tak, aby zvýraznily ženské křivky a zároveň ukryly nějaké to kilo navíc. A to jsme ani nezačali o těch krásných designech. Pokochejte se s námi!

Jako pozlacené

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tyto přepychové bikiny na první pohled zaujmou zlatým leskem, okouzlujícím vzorem a originálními flitry na horním dílu. V tomto neokoukaném designu budete zaručeně jedinečná. Díky pohodlnému vázání na spodním dílu se vám plavky přizpůsobí, takže se nemusíte bát nevzhledných zářezů. Tento střih vám opticky zvětší dekolt, ale nebude vás nijak omezovat v pohybu. Nezapadněte v nudné šedi a ukažte, že se nebojíte být jiná!

Když chcete doslova zazářit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte jednoduché plavky, které budou lichotit vaší postavě? Hledáte barvu, která dokonale zvýrazní vaši sexy opálenou pokožku? Pak určitě podlehnete plavkám Louane. Efektní řasení na horním díle opticky přidá na objemu a střih typu bardot se postará o to, aby váš dekolt vypadal naprosto neodolatelně. A odepínatelná ramínka zajistí bezchybné opálení. Nechte si prozářit léto!

Hledáte něco netradičního?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vsaďte na monokiny! Tento kousek z exkluzivní italské letní kolekce je vše, jen ne obyčejný. Veselý květinový motiv v sytých barvách bude dokonale kontrastovat s opálenou pokožkou a svůdné průstřihy na bocích se postarají o to, že vás nikdo jen tak nepřehlédne. I když to není na první pohled vidět, tyto pohodlné plavky jsou vybaveny košíčky s vyjímatelnými vycpávkami! Co jim říkáte?

Nedáte dopustit na klasiku?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste zastánce spíše jednoduchých modelů v tradičních barvách? Milujete černou a toužíte především po pohodlí? Dvoudílné plavky Night nabízí vše, co od plavek čekáte. Měkce vyztužené košíčky se střihem do tvaru T nabízí oporu i opravdu velkým ňadrům a postarají se o jejich dokonale zakulacený tvar. Kalhotky se zvýšeným pasem, řasením a zavazováním vám nabízejí možnost určení výšky pasu, takže snadno ukryjí nedostatky v oblasti boků a bříška. A jsou tááák pohodlné!

Další články

Načítám