Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Mirek Hrabě ví, jak na sebe upozornit. Na přehlídce kostýmů muzikálu Sibyla, kterou moderoval, sám na sebe práskl, že pod kostýmem správce pokladu Ezry je naostro. Přijde mu to hygieničtější a prý je to velmi pohodlné a doporučuje to všem mužům.

"Když budeme mít dvoják, bude to opravdu hygieničtější. Ale myslím, že kostýmní výtvarník Pepa Jelínek mi něco dodá. Chodit dole bez mi asi zatrhnou. Ale stejně by to nikdo nezjistil. Ale trenky budou muset asi být," lituje Mirek Hrabě.

"Je to vzdušné a zdravé. Když už mám takové vousy, tak tělo potřebuje dýchat jinde. Je to pro mě premiéra, vůbec jsem nevěděl, že dostanu vousy. Poprvé jsem naostro a poprvé mám vousy," smál se Hrabě.

"Dá se v tom hýbat, tancovat. Materiál je nepotivej, je to fajn, dobře to vypadá. Nemám jen tento kostým, pak máme zásahy do současnosti, ale to bude překvapení," dodal herec.

Reklama

Další články

Načítám