Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak z téhle archivní fotky fanynky asi omdlí. Jejich idol totiž před lety vypadal úplně jinak. Zpěvák Radim Schwab, jenž už druhou sezónu spolu s kolegou Marianem Vojtkem exceluje v titulní roli kultovního muzikálu Fantom opery, docela rád mění image.

My už Radima známe jako bruneta, i když svoje vlasy rád skrýval pod pokrývkou hlavy. Oblíbil si šátky a různé kšiltovky, které jsme mu občas i vyčetli, protože si je byl schopný nasadit i k obleku. Málem jsme ale padli, když se pochlubil snímkem, na němž měl odbarvené platinové vlasy. Nepoznali bychom ho.

Nyní už tolik neexperimentuje, stačí mu, že si musí pravidelně v GoJa Music Hall nasazovat masku Fantoma. Nechal si ale aspoň narůst vousy, v nichž vypadá opravdu mužně. Jak to Radimovi sluší jako Fantomovi, se můžete podívat na představení muzikálu, ale je třeba si pospíšit, protože vstupenky se neskutečně rychle vyprodávají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám