Hlavní obsah
Článek

Hvězda šestadvacetiletého Laitha Ashleyho stoupá vzhůru doslova bleskovou rychlostí. Pohledný mladík s odzbrojujícím pohledem, jenž se narodil jako dívka a teprve před dvěma lety začal užívat mužské hormony a pořádně posilovat, zazářil během únorového týdne módy v New Yorku a zároveň se stal tváří kampaně Barney’s. Na Instagramu jej sledují desetitisíce fanoušků a mezi nimi například i herečky Whoopi Goldberg nebo rovněž transgender hvězda seriálu Orange Is the New Black Laverne Cox.

Cesta za vysněnou vizáží u Laitha proběhla zřejmě v rekordně krátkém čase. Zatímco se svou gay orientací se svěřil rodičům už v sedmnácti, proměna z ženy na muže u něj začala o poznání později, teprve dva roky zpátky. Že s jeho tělem není něco v pořádku tušil prý už v pěti letech. Jako sedmnáctileté děvče sdělil rodičům, že si našel přítelkyni, ale stále ještě pořádně nevěděl, kým skutečně je.

„V té době jsem netušil, co transgender znamená, tak jsem jim prostě jen řekl, že mám holku. Ale nikdy jsem se nespokojil s myšlenkou, že jsem lesbická žena,“ vzpomíná Laith. Skutečnou identitu si uvědomil rok předtím, než začal s hormonální léčbou. V roce 2015 podstoupil operativní přeměnu pohlaví a postupně začal s modelingem, i když to podle něj nikdy nebyl jeho sen. Dostal se k němu prý náhodou, ale práce jej baví a svůj současný vzhled prý vnímá jako velké zadostiučinění…

Reklama

Další články

Načítám