Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) se jednoznačně pyšní největšíma nohama v českém šoubyznysu. Zpěvák má velikost 48, tedy třináctky. Jak sám přiznává, nákup bot je hodně náročná záležitost, je pro něj lepší si je na míru nechat šít.

"Když přijdu do normálního obchodu s obuví, tak jdu rovnou s otázkou, zda mají nějaké třináctky. Nefunguje to jako u normálních lidí, že si prohlídnou boty a vyberu," řekl Super.cz s úsměvem Hůlka.

"Občas si boty nechávám šít, to dělám. Nebo mám vytipovaných pár obchodů, například v Londýně," upřesnil Daniel na představení kostýmů připravovaného muzikálu Sibyla - královna ze Sáby, kde hraje roli krále Šalamouna.

Kostýmu Hůlky právě chyběly boty, měl vlastní. "Není to tak, že měl kostýmní výtvarník Pepa Jelínek problém s mojí nohou, ještě nebyly dodavatelem přivezeny žádné boty," usmál se zpěvák, který je z kostýmů nadšený.

"Viděl jsem je všechny, Pepa Jelínek je úžasný, vytvořil na 380 kostýmů. Musí se ještě vychytat převleky, někde se nějaká část kostýmu bude muset třeba ubrat, protože by překážela. Do premiéry, která je 17. března, se vše doladí," dodal Hůlka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám