Hlavní obsah
Článek

V budově televize Prima je to asi tak stejně tajná informace, jako že Miloš Zeman je český prezident nebo Iveta Bartošová (†48) že je mrtvá. Moderátorka Eva Perkausová (30), kterou už dlouho hodně lidí označuje za neomalenou zlatokopku, si ale před nedávnem začala s režisérem svého pořadu TopStar Adrianem Stojkovem. Nebyl sice bohatý, zato mocný, a to se také vyplatí. Jenže teď přišla o jeho ochrannou ruku!

Prima totiž s okamžitou platností rejžu z pořadu vyhodila. Oficiálně proto, jelikož bude dělat na jiném projektu televize, podle našich důvěrných zpráv ale ve skutečnosti spíš jde o to, že se jeho vztah k Perkausové začal příliš promítat do práce a i pořadu to mělo škodit. A tak ho přeřadili.

„S Adrianem Stojkovem spolupráce nadále pokračuje. V současné době stále režíruje i TSM, ale v budoucnu chceme, aby se více zaměřil na další aktivity zpravodajství. Jedná se například o chystanou roadshow, kdy zpravodajství vyjíždí s kamionem přímo do regionů, a se kterou má právě on z předchozích let bohaté zkušenosti, kterých chceme i nadále využít,“ zní oficiální stanovisko Primy.

„Eva není moc dobrá moderátorka, takže každý výstup s ní se musí mnohokrát přetáčet. Zamilovaný Adrian jí to toleroval ještě mnohem víc, ale ostatní z toho byli otrávení. A také na ni neskutečně žárlil, takže přikázal kostymérkám, aby ji oblékali jako čtyřicetiletou ženskou. Přitom právě kvůli jejím prsům ji do TopStaru vzali. Není divu, že sledovanost padala. Proto se ho teď elegantně televize zbavila. A šušká se něco i o tom, že jsou sečteny také dny Perkausové,“ tvrdí náš dobře informovaný práskač. O vyhazovu Perkausové však slyšíme obden a zatím se žádná z poplašných zpráv nepotvrdila.

Eva už dříve dávala najevo, že dál nechce své soukromí probírat. A to teď potvrdila. Na naši otázku, co říká na vyhazov Stojkova z TopStaru a zda spolu ještě chodí, odpověděla, že to není otázka na ni, ale na televizi Prima. Zajímavá reakce!

Uvidíme, jak dlouho jí vztah s režisérem, který jí teď už na place nemůže pomáhat, vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám