Hlavní obsah
Článek

Obří silikony Lacey Wildd (55) už plastičtí chirurgové odmítají dále zvětšovat, ale na jejím těle je stále dost partií, které by chtěla vylepšit. Tentokrát došlo na její obličej a genitálie.

Matka šesti dětí se vždy chtěla uplatnit jako herečka, ale touhu po předvádění před kamerami naplňuje pouze natáčením dokumentárních pořadů o svých úpravách. Majitelka obrovských ňader velikosti 12 by ráda měla více předností, takže vyhledala pomoc plastických chirurgů, kteří napravují chyby svých neprofesionálních kolegů.

Lacey si nechala upravit nos, povadlá víčka i ochabující kůži na obličeji. Všechny tyto zákroky už v minulosti podstoupila, ale nedopadly úplně nejlépe, takže si její tvář vyžádala „rekonstrukci“.

Když už se silikonová mamina objevila na operačním sále, obrátila se na lékaře s peprným dotazem. „Slyšela jsem o zúžení vagíny, ale uměli byste ji i rozšířit?“ šokovala plastického chirurga. Ten byl její žádostí zaskočen, ale nakonec jí vyšel vstříc.

Operaci ovšem komplikovaly mohutné silikony, které nedržely na jejím hrudníku a zabíraly místo na operačním stole. Zbraně Lacey Wildd tak musely být upevněny. Plastiková mamina v závěru pořadu Botched vyjádřila svou spokojenost a připustila možnost, že by si příště nechala své gigantické vnady zmenšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám