Hlavní obsah
Článek

Některé skvosty z celá desetiletí schovávaných archivů britského fotografa Johna Stoddarta (57), které se až nyní dostaly do online dražby aukčního domu Catawiki, jsme vám již ukázali. Nyní spatřily světlo světa i další kousky, o něž by byla škoda vás ochudit. Zvlášť pak o další vydařený snímek herečky Elizabeth Hurley (50) a sérii momentek mladičké Catherine Zety Jones (54).

Zatímco snímek nestárnoucí Hurley ve spodním prádle pochází z roku 1992, u provokativního aktu, na němž sedí před bustou v nadživotní velikosti, jejíž pohled směřuje přímo na hereččin klín, je uvedeno pouze ‚Elizabeth Hurley, akt, Londýn 90. léta‘.

Série šestnácti černobílých snímků Catherine Zety Jones v černé dlouhé sukni a podprsence na posteli byla pořízena roku 1991 a očekává se, že by se mohla vydražit za 1510 liber. Jako tehdy ještě úplně začínající herečku zvěčnil Stoddart také oscarovou Tildu Swinton (55). Psal se rok 1986, když se Tilda objevila ve své prvotině Caravaggio.

Na dalších fotografiích, které jsou zároveň k vidění v ulicích Londýna, byste našli i Daniela Craiga, Arnolda Schwarzeneggera, kapelu Rolling Stones nebo Iggyho Popa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám