Hlavní obsah
Článek

Účastníci šmírovací reality show už zmizeli z televizní obrazovky a neveřejně prožívají své životy bez dohledu kamer. Lucka Šárovcová (28) už svou láskou nezahrnuje jen pejsky, protože je z ní šťastná maminka.

Televizní hvězdička se miminkem pochlubila svým kolegyním z vily Zdeničce Souškové a Evě Feuereislové. Je vidět, že některá vztahy pokračují i po skončení VyVolených. Holky se jako tetičky osvědčily a Lucčin chlapeček s netradičním jménem Marley v nich nejspíš probudil mateřské pudy.

„Narodil se nečekaně o čtyři týdny dřív hned po silvestru. Nepoznala jsem, že rodím, takže to bylo trošku drama i kvůli tomu, že Marley nebyl přetočený. Vše ale naštěstí dobře dopadlo a do porodnice jsme nakonec dojeli včas,“ vylíčila nám Lucka chvíle, kdy přivedla syna na svět.

Maminkou se účastnice VyVolených stala celkem nečekaně, do manželství se prozatím nežene. „Svatba možná přijde časem. Říkám si, že když si mě přítel nevzal devět let, tak už to snad ani nemá cenu,“ tvrdí novopečená maminka.

Lucka kromě Marleyho pečuje o svou psí smečku, která si musela zvyknout na nový přírůstek do rodinky. Své čtyřnohé miláčky má ale dobře vychované, takže se žádné žárlivé scény nekonaly. „Přijali ho naprosto bez problémů,“ pochlubila se účastnice VyVolených, která se nejlépe cítí na sedačce v obklopení všech svých pokladů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám