Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během lednové dovolené v Austrálii požádal Moniku Leovou (32) její partner Martin Košín o ruku. Modelka a moderátorka je v tomto smyslu tradiční, a tak by ráda obřad do roka a do dne od zasnoubení. Z toho důvodu proto začíná svůj velký den plánovat.

Nabízí se otázka, jestli bude veselka v českém pojetí, nebo bude typicky vietnamská. Ti, kteří Moniku znají blíže, tak vědí, že sice oplývá exotickým vzhledem, ale jinak je Češka jako poleno. „Maminka je Češka, tatínek sice pochází z Vietnamu, ale k vietnamským tradicím nás nikdy moc nevedl,” kroutí hlavou Monika a jedním dechem dodává: „Na několika vietnamských svatbách jsem byla tady v Čechách a byla jsem i na strejdově svatbě ve Vietnamu. Pořádají se několik dní a bývají opravdu obrovské.”

Veselka Moniky a Martina se tedy ponese v tradičním českém pojetí. Kráska nebude experimentovat ani s žádnými vietnamskými pokrmy. „Myslím si, že kdybych místo české kuchyně přišla s nějakým exotickým jídlem, tak by mě děda hnal,” smála se Monika, se kterou jsme si povídali na premiéře snímku Série Divergence: Aliance. Držitelka titulu Česká Miss Earth 2013 si zatím není jistá, jestli v její den D dorazí také někteří příbuzní z Asie, ale stoprocentně musí přijet její sestra, která žije v Austrálii. Půjde jí totiž za svědka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám