Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Martina Pártlová umí být neuvěřitelně sexy, ale zároveň si ze svého zjevu umí udělat i legraci. Blondýna se silikonovými trojkami se v klidu propůjčila k natáčení videoklipu, kde rozhodně žensky nevypadá.

„Volala mi kamarádka Olga Lounová, jestli bych si nezahrála policajtku, která má být podle scénáře tak trochu chlap. To jsem přesně já,“ svěřila Super.cz zpěvačka. „Vím, že vypadám drsně a jsem schopná si dát s chlapy v hospodě deset piv, ale doma jsem hodná ovečka,“ vysvětlila.

Po zhlédnutí Martiny v policejním by každý řidič raději hned zaplatil pokutu. Sama zpěvačka, ale proti policejním kontrolám nic nemá. „Loni v létě jsem dostala pět set korun za to, že jsem neměla zapnutý pás. Pak už jsem si ho raději zapínala i na ty nejkratší cesty. A 1. října mi to zachránilo život,“ vyprávěla Martina.

„Měla jsem příšernou nehodu, auto bylo na odpis a jen díky tomu, že jsem měla zapnutý pás, skoro nic se mi nestalo,“ vysvětlila při natáčení videoklipu Osoba blízká, kde byla partnerkou Martina Písaříka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám