Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakuba Koháka známe jako herce, komika a režiséra, jako zpěváka zatím ne. Jeho proměně v Luciana Pavarottioho a hlavně jeho výkonu v nové show Novy Tvoje tvář má známý hlas se proto ani nechce věřit...

Zaujal už vizáží, maskéři a kostyméři odvedli dobrou práci, hlasovým projevem ale ještě mnohem víc. „Všichni v sále během natáčení padli doslova na zadek. Protože to, co diváci uslyší, není záznam, ale skutečný hlas Jakuba Koháka,“ prozradil zdroj z natáčení show, v níž Kohák spolu s Jankem Ledeckým a Jitkou Čvančarovou usedne do lavice porotců. Židle jsou tam čtyři, poslední porotce bude pokaždé jiný.

„Rád přijímám výzvy a zkouším nové věci. Porotce v takto velkém projektu jsem zatím nedělal, a tak jsem neváhal a pozvání přijal,“ říká Kohák, který bude hodnotit výkony Ivany Chýlkové, Petra Rychlého, Adama Mišíka, Ivy Pazderkové, Hany Holišové, Petra Vondráčka, Anny Fialové a Davida Krause, kteří se každý týden promění ve velké osobnosti světové i české populární hudby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám