Hlavní obsah
Článek

Hudebník Petr Hapka (†70) poté, co ho opustila poslední partnerka návrhářka Olga Michálková kvůli nevěře se zdravotní sestřičkou, nalézá útěchu u svých dcer. Hapka, jež je otcem minimálně šesti dětí s pěti ženami, má na vybranou tři.

Zatímco v pozdějším věku začal Hapka plodit syny a s Olgou Michálkovou a Ingeborg Žádnou má Kašpara, Haštala a Mikuláše, jako mladší vyráběl dcery. Nejstarší Markéta, která už oslavila třicítku, je bytová designérka. Po ní následovala Petra, s jejíž matkou Zorou Ullou Keslerovou se dlouho soudil kvůli majetkovému vyrovnání.

Osmadvacetiletá Petra žila s maminkou v Itálii, s otcem se nestýkala a nechtěla ani přijmout jeho jméno. Usmířili se až loni a Petra začala Hapku doprovázet na různé společenské akce. Na hudebním festivalu Okoř se ale ukázal s další mladou dámou. "Byla to určitě také dcera," upřesnila organizátorka festivalu Johana Turner.

V tom případě se s největší pravděpodobností jednalo o pětadvacetiletou Kamilu, která má maminku Slovensku a dětství s ní prožila v Bratislavě. S touhle dcerou se Hapka na veřejnosti ukázal poprvé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám