Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice má hrůzu například z odběrů krve, ale to nezabránilo Alici Bendové (50) absolvovat hned několik neinvazivních i náročnějších estetických zákroků. My jsme ji naposledy přistihli, když se chystala na zvýraznění kontur rtů. Herečka nás hned na začátku upozornila na to, že ji rozhodně nečeká nepřirozené zvětšení rtů ani ji nebude zdobit konturka jako v devadesátkách.

„Bohužel celý svůj život trpím na opary a kvůli tomu moje rty ztrácejí jasné kontury. Proto jsem se rozhodla podstoupit tento zákrok, který mi rty přirozeně obnoví,” vysvětlila Bendová příčinu, proč se rozhodla pro tento zákrok. „Není to o tom, že bych měla rty plnější nebo větší, ale budu je mít hydratované a krásně šťavnaté, s jasně výraznou konturou a barevným přechodem.”

Její ošetřující lékařka Monika Kavková jí dala za pravdu. „Hydrataci červeně rtů bych zařadila spíš do kategorie péče. Ať se nám to líbí, nebo ne, tak stárneme a tento proces se projevuje i na tkáni rtů. Do kontury aplikuji kyselinu hyaluronovou. Ráda bych zdůraznila, že našim cílem není zvětšení rtů. Po ulicích běhá spoustu odstrašujících případů, to neděláme. Na Alici není třeba nic upravovat, ale spíš pečovat o kůžičku a sliznici,” říká primářka kliniky.

Sympatická herečka se po zákroku vydala za svými povinnostmi. „Tento výkon patří mezi ty, které je možné uskutečnit během pauzy na oběd, což mi vyhovuje. Stále se plně věnuji mým dětem, a proto jsem ráda, že ihned po zákroku můžeme vymyslet nějaký společný program, že nejsem ničím limitována," dodala Alice Bendová.

Související témata:
Kyselina hyaluronová

Reklama

Další články

Načítám