Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nestačí jí, že už skoro rok jí dělá ze života peklo, že jí na čas od rodiny odloudila manžela? Musí si z ní ještě dělat legraci? Milenka Felixe Slováčka (80) patrně svou špatně skrývanou nenávist vůči jeho manželce Dagmar Patrasové (67) hodila na papír, když načmárala obrázek Dády a na hlavu jí umístila exkrement. Jenže to bude mít pro ni soudní dohru!

Zatímco o tom, jestli se Dádino a Felixovo manželství podaří vůbec kdy zachránit, bychom mohli vést dlouhé spory (chvílemi jsou jako hrdličky, chvílemi padají žádosti o rozvod, pak je stahují, sem tam Felix seká latinu, tedy do dalšího setkání se svou „nezákonnou“ múzou), v případě hanlivého obrázku je prý naprosto jasno.

„Zlo, chlast, pomluvy, lži, peníze, sláva… Veřejnost je tupá, mé intriky mi sežere. Já za nic nemůžu. Litujte mě!“ Tak takové výkřiky na obrázcích přisuzuje královně dětských srdcí Gelemová (41). Kresba byla k vidění na internetu, nyní ji ale kdosi stáhl.

„Dáda na to zírala jako opařená. Opravdu nechápe drzost té ženské, že si po tom všem ještě dovoluje veřejně vystavovat obrázek, který ji ponižuje,“ tvrdí kamarádka Patrasové, která na tom není opět moc psychicky dobře.

Že Dáda nemluví jen tak do větru, potvrzuje i blízký rodinný kamarád. „Svolala doma s dětmi válečnou poradu a všichni se rozhodli, že podají žalobu. Je to velmi urážlivé a shodli se na tom, že to si od Gelemové nemá Dáda nechat líbit,“ dozvěděli jsme se.

Sama Patrasová nebere telefon, má už plné zuby milenky svého muže i mediálního propírání kauzy.

Reklama

Další články

Načítám