Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) se konkurence nebojí. Super.cz představila svoji šestadvacetiletou sestru Mirku, která vypadá jako topmodelka. "Měřím 177 centimetrů a velikost podprsenky mám 70 D," prozradila půvabná blondýna, která se ovšem šoubyznysu vyhýbá.

"Právě jsem dokončila vysokou školu textilní, věnovala jsem se spíš průmyslovým věcem, ne návrhářství. Můj obor jsou nanovlákna," překvapila Mirka Lounová. "Modeling a popularita pro mne není, jen když mne sestra poprosí, tak se něčeho účastním," uvedla na natáčení nového  videoklipu Olgy Lounové k písni Osoba blízká, kde hraje krásnou řidičku.

Mirka počítá s tím, že se bude věnovat nanovláknům a také vedení rodinné firmy. "Vím, že trochu matu tělem, ale myslím, že mám spíš obchodní talent," usmívá se Mirka. Otec Olgy a Mirky vede velkou firmu, která má na stopadesát zaměstnanců a Mirka si na šéfování troufá.

"Naši jsou ale ještě mladí, mamince je osmačtyřicet, táta je jen o trochu starší. Vždyť máme ještě dva sourozence, kteří ani nechodí do školy. Takže firmu zatím zvládají s přehledem," vysvětlily sestry Lounovy. Mirka má nyní v plánu nastoupit do nového výzkumného ústavu, který začíná fungovat na Liberecku, kde rodina žije.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám