Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na ochutnávce kubánských rumů bychom spíš čekali nějakého ostříleného barda než mladou ženu, ale modelka Tereza Budková umí překvapit. Díky svému příteli Michalovi, s nímž už žije skoro sedm let, se v rumech opravdu vyzná.

"Jsem spíš vinař, ale když si mám vybrat z tvrdého alkoholu, tak je to právě rum. Hlavně díky příteli, který má rum rád, samozřejmě ty starší, uleželé, třeba i ty kubánské. Doma mi vysvětluje, které rumy bych pít měla a které jsou jen na koktejly," vysvětlila nám.

Kolik panáčků dokáže modelka vypít? "Dneska jsem si jich dala docela dost, dokonce jsem se i polila. Ale normálně ne, to spíš nějaký koktejl nebo tři. A to je pak veselo," svěřila. O tom, že je Tereza dost bujná, svědčil i její loňský úraz, kdy si zlomila přední zub. "Ale to opravdu nebylo po alkoholu, i když tomu nikdo nevěří. Byla to jenom moje blbost," smála se.

S nejhorším zážitkem po alkoholu se nám nesvěřila, protože ani nemohla. "To si samozřejmě nepamatuju. A co si nepamatuju, to se nestalo. Na to se spíš musíte zeptat mého přítele, protože ten si moje zářezy pamatuje. Zrovna před týdnem mi takový jeden zážitek vyprávěl, ale jak si to nepamatuju, tak se cítím dobře," krčila rameny.

Přítele Michala, který byl na ochutnávce spolu s Terezou, jsme se samozřejmě zeptali. Ale zase tak hrozné to nebylo. Tereza se zasekla na hodně prodlouženém obědě s kamarádkami, kam ji přišel vyzvednout. "Chtěl jsem ji potrestat, a tak jsem odmítl objednat taxíka, že pojedeme domů tramvají. Ale převezla mě a navrhla, že půjdeme pěšky. Ze Starého Města do Nuslí to byla pořádná procházka," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám