Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smoking, to jsou jejich montérky. Libor Bouček (43) a Leoš Mareš (47) fotili mediální kampaň k dalšímu ročníku České Miss, a jelikož budou galavečer moderovat ve smokingu, tak jejich outfit na focení byl jasný.

Vizuální stránku má na svědomí fotograf David Váňa. My jsme byli u toho, když mu před objektivem ostřílení moderátoři zkušeně pózovali. Dva nejlépe placení moderátoři jsou v médiích označovaní za soky, na place bylo ale na první pohled zřejmé, že je to jen mýtus a že si oba skvěle rozumí. „Myslím, že se dobře doplňujeme. Vážně se moc těším na finále,” svěřil se nám Libor Bouček, který je zároveň i autorem scénáře večera.

Fialová barva na pozadí vizuálu není náhodná. Má evokovat exotické Thajsko, kde Česká Miss byla na čtrnáctidenním soustředění. Finálový galavečer bude také laděn do této barvy.

Dvanáctý ročník soutěže Česká Miss 2016 se uskuteční ve Smetanově síni Obecního domu v Praze. Bohatý kulturní program je plný zvučných jmen jak na poli hudebním, vystoupí kapely, jako jsou No Name nebo Slza, tak módním. Dívky obléknou mimo jiné šaty světoznámé návrhářky Blanky Matragi.

Který z pánů vypadá ve smokingu lépe?
Libor Bouček by neměl oblékat nic jiného
19,9 %
Leoš je ideální typ do smokingu
80,1 %
Celkem hlasovalo 12854 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám