Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kultovní sci-fi snímek s Keanuem Reevesem v hlavní roli natočilo slavné režisérské duo jako bratři Andy (48) a Larry (50) Wachowští, Atlas mraků jako sourozenci Andy a Lana a další projekt už připravují jako sestry Lilly a Lana.

Bratři Wachowští byli vždy velkou záhadou. Přestože jejich Matrix zaznamenal fenomenální úspěch, na veřejnosti se nikdy příliš neobjevovali. V roce 2012 Larry šokoval fanoušky, když přijal ženskou identitu a začal se prezentovat jako Lana. Tehdy se zdálo, že za zdrženlivostí bratrů stála proměna jednoho z nich, ale Wachowští se opět postarali o senzaci. Transgender je totiž i Andy.

Sourozenecké duo loni představilo nepříliš povedený sci-fi film Jupiter vychází, ale reputaci si stačilo napravit seriálem Sense 8. Zatímco v médiích se psalo o Andym a Laně, u Wachowských probíhala další transformace.

„Nechtěla jsem své osobní rozhodnutí zveřejňovat, dokud jsem nebyla zcela připravená. Média se o mou proměnu zajímala už dříve, ale nikdo nedostal oficiální vyjádření,“ tvrdí Lilly, která se svou sestrou Lanou a Caitlyn Jenner (74) patří k nejvýznamnějším osobnostem transgender komunity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám