Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divadelní režisér Antonín Procházka umí překvapit. Na odpoledním sportovním dni Hudebního divadla Karlín se obnažil na veřejnosti. Jen pár metrů od beachvolejbalového klání, kde své síly měřily týmy muzikálů Jesus Christ Superstar a Vražda za oponou, se rozhodl před zraky asi stovky lidí převléknout. A sundal ze sebe úplně všechno!

"On mě někdo viděl? Vždyť jsem byl hrozně daleko," řekl překvapeně Super.cz známý režisér. Jestli Procházka myslí slovem daleko vzdálenost zhruba dva metry, které od něj stál téměř tucet fotografů, je otázkou. Podle dostupných informací závažnou vadu zraku nemá.

"Copak já jsem modelka? Koho by zajímal můj zadek," pýřil se se bývalý herec, který přešel k divadelní režii. Zvlášť zaskočeně ale nevypadal. Zdálo se, že mu pozornost médií činí jisté potěšení.

Zaujal ovšem nejen fotografy, ale i bruslaře, kteří mají na pražské Ladronce, kde se svlékal, svoji trasu. Být kdokoli z nich trochu více prudérní a zavolat policisty, za obnažování na veřejnosti by to mohl Procházka dotáhnout nejen k fotce v médiích, ale minimálně i k pokutě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám