Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dominika Mesarošová (38) začala revoltovat! Modelka, kterou proslavila její prsa (ale až po plastické operaci), se už cítila znechucená tím, jak moc všichni upozorňují na její vysilikonované přednosti a rozhodla se jim zavřít ústa. „Do placu“ teď hodila snímky, v nichž hlavní roli hraje úplně jiná část jejího těla. Mrkněte do fotogalerie!

„Nechala jsem se takhle nafotit v rámci focení vítězky sedmého ročníku mého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Vždy si nějaké snímky dělám, ať mám nové přírůstky do svého portfolia, klienti to oceňují. A vážně si myslím, že prsou už bylo dost!“ řekla Super.cz Dominika, která kromě práce nyní zvládá také chodit po soudech (loni ji naboural opilý řidič).

„Má ňadra jsou neustále dokola omílané téma. Už je to trapné! Proto jsem zvěčnila mé krásné pozadí, protože si myslím, že se mám čím pochlubit,“ dodala Mesarošová.

Některým pánům se určitě bude tajit dech a na mysl jim asi přijdou i hříšné myšlenky při představě, kdyby se jim modelka opravdu dostala do rukou s opravdovými pouty za zády!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám