Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devětadvacetiletá dcera módní návrhářky Donatelly Versace (60) Allegra zůstává bezpochyby skvělou partií. Je dokonce čtyřikrát bohatší než její matka, a navíc je i pohledná. Jejím strašákem je ovšem anorexie, která pro ni zřejmě zůstane už celoživotním bojem.

Dlouhovláska, které její tragicky zesnulý strýc Gianni Versace odkázal polovinu akcií společnosti Gianni Versace S.p.A. v hodnotě 800 miliónů dolarů (19,6 miliardy korun) a úderem jejích osmnáctin z ní učinil jednu z nejbohatších žen světa, se s nemocí potýká už od dob dospívání. V roce 2007 učinila její matka prohlášení, že Allegra podstoupila léčení. Podle posledních fotografií, na nichž běhá se svým trenérem, je ovšem vidět, že i na prahu třicítky se její váha drží na samém minimu.

Allegra přitom nerezignovala na jakoukoli práci, a i když by do konce života nemusela hnout prstem, studovala na Brownově univerzitě na Rhode Islandu a později i francouzštinu, historii umění a divadlo na veřejné Kalifornské univerzitě v Los Angeles. Nyní už řadu let pracuje v New Yorku jako kostymérka v divadle, a to i přesto, že se po vraždě svého strýce Gianniho v roce 1997 stala v podstatě šéfkou své matky, která je hlavní návrhářkou italského módního domu. Donatella je totiž pouze dvacetiprocentním vlastníkem značky.

Reklama

Další články

Načítám