Hlavní obsah
Článek

Olga Lounová (43) a kostýmy patří k sobě. Vídáme ji v těch muzikálových, v kostýmech do klipů nebo na tematických večírcích a jiných akcích. Zpěvačka se nebojí zahrát si na Marilyn Monroe a nad větrákem, aby to bylo ve stylu, zazpívat státníkovi, převléct se za vojandu na večírek i si na tiskovku s Karlem Gottem vzít šaty kratší než krátké.

„Šaty byly ze speciální gumy. Měla jsem dokonce i pravé nábojnice, takže to vážilo asi dvě kila. Ale užívala jsem si to, bylo to fajn,“ řekla Super.cz Lounová k vojenskému modelu, který si oblékla na tematickou párty.

Za Marilyn zase přišla oblečená při příležitosti narozenin Václava Klause. Tehdy byl ještě prezidentem a organizátoři akce v knihkupectví, kde podepisoval knihu, se nechali inspirovat blahopřáním slavné herečky americkému prezidentovi Kennedymu. To zkombinovali se slavnou scénou z filmu Slaměný vdovec, Olze nasadili paruku a provětrali šaty a česká verze byla na světě. „Strašně jsem se styděla,“ uvedla tehdy Lounová.

Olga 7. března oslavila pětatřicáté narozeniny, ale například svatební šaty také zatím oblékla jen pracovně jako kostým - na natáčení klipu k písni K výškám, v němž byla za drsnou nevěstu. „Kdo viděl film Kill Bill, ten si dovede představit, jak to asi bude v klipu probíhat,“ řekla k natáčení.

První zkušenosti s vystupováním Olga nasbírala na konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze a následně v libereckém divadle F. X. Šaldy. Naplno se její kariéra rozjela až v Praze, kde účinkovala například v muzikálech Golem, Dracula nebo Kat Mydlář, aktuálně v Mýdlovém princi.

Na výběr nejzajímavějších, -bizarnějších, -bláznivějších, jak je libo, kostýmů nedávné oslavenkyně se podívejte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám