Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Holubová (65) jako by chytla druhou mízu. Nejen že po shození několika kil skvěle vypadá (tak skvěle, že se odváží zveřejnit fotku v plavkách či ji přítelkyně - návrhářka požádá o předvedení jejích modelů), ale hlavně je plná života a energie a je radost ji vidět na divadelních prknech, ale třeba i pročítat si její statusy na sociální síti. Některé z nich jsou velmi inspirativní a především ženy na ně - často s díkem - reagují.

„Nikdy jsem asi nebyla hezká. Ale jsou chvíle, kdy se cítím krásná. A moudrá, ale to není důležitý. Důležitý je, že když se pak vzápětí cítím jako úplná blbka, nevzdám to...., byť někdy propadnu malověrnosti, opět se nakopnu a jdu se znovu a znovu pokoušet o radostný a přitom užitečný život,“ zní kousek jednoho z nich.

7. března, kdy slavila 57. narozeniny, ale fanouškům nic nevzkázala. Možná oslavovala, spíš ale někde hrála, diář má momentálně nabitý k prasknutí. Věnuje se jak divadlu (např. Studio DVA, kde momentálně zkouší další hru), tak i natáčení (např. Instalatér z Tuchlovic).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám