Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebaví lidi pouze svým zpěvem s kapelou Skyline, ale Jacob Bína páchá dobro také jako osobní trenér. Ano, slyšíte dobře. Tento svalnatý fešák se kromě zpívání věnuje tomu, že pomáhá lidem hubnout. Vždyť on sám v minulosti vážil před devadesát kilo a nyní se pyšní vyrýsovanou postavou. V internetové televizi Stream Jacob rozjíždí  už čtvrtou řadu populární reality show Zpátky na vrchol.

Dostat se do skupiny dvanácti jedinců, které bude mít Jacob za úkol dostat zpátky do formy, není vůbec jednoduché. V prvním kole, kde měli soutěžící za úkol zvládnout jedenáctikilometrový běh, „přežilo“ 31 soutěžících. Ty čekal rozhovor s Jacobem, porotcem Honzou Tunou a fyzioterapeutkou Vendy. A aby úkol nebyl tak snadný, absolvovala jednatřicítka odhodlaných desetiminutové interview na běžeckém trenažéru.

K dalšímu úkolu, společnému vaření, už postoupilo jen dvacet šťastlivců. A stejně jako u všech předchozích, i v tomto je čekala pořádná zátěž. Tentokrát však psychická: museli ze svého týmu jednoho spoluhráče vyloučit. S nepříjemnou situací se každý vyrovnával po svém a emoce ještě umocnilo nečekané rozhodnutí poroty dva ze čtyřech vyřazených do boje vrátit.

Konečnou dvanáctku soutěžících pak určila opičí dráha. Ti, co se dostali do finále, budou postupně představovat své tréninkové plány a jídelníčky sestavené na míru.

I vy se můžete aktivně zapojit a trénovat společně se soutěžícími. V každém díle na ně čeká řada cviků zaměřených na jednotlivé partie a různé typy postav.

Reklama

Další články

Načítám