Hlavní obsah
Článek

Zvyky se mají dodržovat. Tím se nejspíš řídí i Jana Adamcová (52), která i letos se svými ratolestmi tráví první měsíce roku v teplém klimatu na Floridě. Že by se ale jen válela v bikinách u bazénu na sluníčku, někdejší moderátorka Novy striktně popírá.

„Počasí je tady boží, to je fakt. Ale žádná velká dovolená to pro nás není. Jsem máma na plný úvazek. Hlavně kvůli dětem, aby uměly skvěle anglicky. Mluví úžasně, ale do výukového centra jezdíme daleko, takže denně v autě trávíme i pět hodin. No a pak zase doháníme učivo do české školy,“ popisuje svůj téměř každodenní program Jana.

Sice na sebe moc času nemá, ale snaží se najít si ho. „ Stejně jako v Praze i tady chodím cvičit bikram jógu, na které už jsem se stala úplně závislou,“ svěřila Jana, která nedávno prožila jeden hodně nevšední zážitek.

„V Palm Beach jsem se zúčastnila semináře Quantum Touch. Hlavní myšlenkou tohoto učení, které se využívá i jako léčebná metoda, je aplikace některých poznatků z kvantové teorie o fungování člověka jako součásti vesmíru. Celá tato teorie je o tom, jak vstřebat, zkoncentrovat a proměnit energii tak, abychom dosáhli toho, čeho dosáhnout chceme,“ dodává ke svému novému koníčku Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám