Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kostková (47) poprvé promluvila o děsivém zážitku, který ji potkal na cestách po Evropě před osmi lety. Ve vlaku cestou do Francie ji chtěl znásilnit průvodčí. Protože ráda cestuje sama, nebyl nikdo, kdo by ji mohl pomoci. "Průvodčí se mě v noci ptal, zda cestuje někdo se mnou. Říkal mi, že by to chtělo lůžko a že ho sežene. Z počátku jsem byla nadšená, že je tak pozorný," vzpomíná dnes již z úsměvem Kostková.

Tenkrát jí ale do smíchu nebylo. "Nechal mě ve vagónu dlouho čekat. Když se vrátil zhasl, zamkl, začal mi tykat a přibližoval se. Ptal se, jestli jsem už měla chlapce z Francie a jestli vím, jak se Francouzi milují. Že by mi to ukázal," prozradila Blesku Kostková.

Naštěstí vše nakonec dopadlo dobře. Průvodčího zřejmě překvapila reakce herečky. Ta se začala bujaře smát a tvrdila, že jí bolí hlava. To zřejmě muže odradilo. "Zvedl se, svléknul se do slipů a lehnul si vedle mě. Celý zbytek cesty jsem pak ležela s pepřovým sprejem v ruce," dodala Kostková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám