Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Na váze zase o něco větší číslo. Ze dne na den to není tak hrozné, ale s odstupem 3 let je to viditelná změna. K tomu totální nevůle, častá nepřirozená únava nebo alergie. Opět pokašlávám a nic se mi nechce. Nic mě nebaví. Většinou se s tím opět smíříme a polykáme dostupný prášek. Většina se tak léčí, ani neví na co. Plíživě se tak připravujeme o své zdraví. 4 lidé z 5 mají tento problém. Bohužel.

Imunita a energie na nule. Přemnožení parazité nás vysávají až na dno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Parazity máme v sobě úplně všichni, to je známý fakt. Jejich opakované přemnožení 2x ročně se projevuje alergiemi, bolestmi celého těla a výraznější únavností. Ne tou běžnou, co máme všichni, ale takovou, kdy se ráno probouzíme jako zpráskaný pes a odpoledne po obědě div neusneme. Nejlépe jít si na chvíli lehnout, ale ani to nám valně nepomůže. Navíc opět pokašláváme, není nám celkově dobře, další 2-3 měsíce jsme bez nálady, nic se nám nechce, nic nás nebaví. Navíc přibýváme na váze. Hlavou proletí otázka: "Proboha, co jsem to zase chytla?“ Nic. Jen v sobě dlouhodobě hostím neřešený problém a infikuju celou rodinu. Předkové se odčervovali pravidelně a mělo to svůj zásadní smysl.

Nová antibiotika? Vyhraná bitva jen prodlužuje skrytou válku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paraziti vegetují v těle hostitele tak, že ho nutí přijímat vyšší dávky stravy, než by sám potřeboval. Hubnutí není možné. Navíc hostitel, tedy člověk, je více náchylný k chorobám, jelikož zároveň s energií klesá obranyschopnost. Většina lidí tak problémy zaměňuje za příznaky běžných nemocí a je stále unavena. Teprve po letech, když se na sebe podíváme do zrcadla nebo již užíváme další antibiotika, vyvstane otázka: Proč? Odnepaměti naši předkové používali dostupné odčervovací prostředky. Nejenom delší půst, ale také extrakty z ořešáku,kurkumin a různá koření. Na rozdíl od nich máme v lékárnách konečně k dispozici přírodní doplňky stravy řady Wurm-Ex. Odčervení dnes vyhledává stále více lidí.

Nakažených přibývá každý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Denně je v ČR diagnostikováno několik nakažení člověka parazity od mazlíčků. Náhodně. „Pokud si myslíte, že se to týká pouze majitelů mazlíčků, škaredě se pletete. Chodíte po návštěvách?“ ptá se Petr Pěnkava z vývojového centra přírodních doplňků řady Wurm-Ex (Wurm = Červ). Wurm-Ex je dnes jediným klinicky testovaným doplňkem stravy proti externím agentům na českém trhu. „Problémem Evropy není jen přehnaný kontakt s domácími mazlíčky a lidé bez zdravotní dokumentace, ale i nevydrhnutá zelenina a hotely, kde můžou být mazlíčci úplně kdekoliv. Normální rodina nemá ani tušení, kde se nakazila a jak dlouho v sobě parazity hostí. V rodině vše rotuje,“ uvádí nezávislý server antiparazitikum.cz.

Omezený počet rodinných balení s dárkem. Maximalizujte obranyschopnost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přemnožení parazité stojí za mnoha vleklými zdravotními problémy. Především za vleklou únavou, postupnou nadváhou, za bolestmi a alergiemi. V lékárnách a u veterinářů je nyní k dostání volně prodejný přírodní přípravek Wurm-Ex, který využívá huminových kyselin, které veterináři k odčervení používají už léta. Při zadání slova AKCE lze do 31.3. přípravek získat v akci na wurm-ex.cz. Rodinné balení s voděodolným bluetooth reproduktorem do sprchy či k vodě je pouze v omezeném množství. „Wurm-Ex se užívá pouze 10 dnů. Nemá nežádoucí účinky, avšak způsobuje nepřirozený úbytek váhy. V žádném případě nepřekračujte doporučené dávkování, nejedná se o přípravek na hubnutí,“ varuje antiparazitikum.cz.

Další články

Načítám