Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) si naplno užívá mateřství. A kupodivu si nejvíc ulítává na kojení. "Klidně budu Kryšpína kojit do osmnácti," řekla se smíchem Super.cz Hanychová. "Fakt si to šíleně užívám. Je to nádherný pocit. Mateřství mě úplně změnilo. I těhotná jsem nevydržela pár hodin v klidu a musela jsem trajdat po mejdanech a teď jsem nejšťastnější s Kryšpínem doma," upřesnila Agáta.

Na svém zevnějšku si nejvíc užívá změny v oblasti prsou. Zatímco před otěhotněním nosila neustále zvětšovací podprsenky, do kterých si ještě strkala několikatery vycpávky, nyní nic takového není potřeba. "Je to super. Je pravda, že ty prsa mě teď hodně baví. Konečně mám prsa, po kterých jsem vždycky toužila. A bez ponožek v podprsence," směje se.

Už dva týdny po porodu syna Kryšpína předvedla Agáta své dokonalé tělo ve cvičebním úboru. Domů k ní začíná dvakrát týdně pravidelně chodit trenérka, která s ní opatrně cvičí. Agáta má už dole dvanáct kilogramů a zbývají jí poslední čtyři. V září bude již bude fotit nový kalendář a tak potřebuje být v dokonalé formě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám