Hlavní obsah
Článek

Když před rokem a půl odletěla reportérka Adéla Jandová do amerického Los Angeles, myslela, že je to natrvalo. Jenomže člověk míní a osud mění. Kvůli vážnějším rodinným důvodům se musela na nějakou dobu vrátit.

„Nechci mluvit o tom, co se stalo, ještě to pro nás je těžké. Nicméně nejhorší je snad za námi, a tak začínám znovu fungovat,“ sdělila nám Adéla. Jak dlouho se v Čechách zdrží a hodlá se vrátit na televizní obrazovky? „Pokud bude vše v pořádku, do Spojených států se vracím na podzim. To je důvod, proč práci v televizi nehledám, na obrazovce mě ale vidět můžete, pokud kliknete na můj blog," upřesnila Adéla, která blog založila ve slunné Kalifornii a popisovala v něm tamní život.

Internetový projekt, který právě spouští, je ovšem ze zcela jiného soudku. Už jen název S Adél v posteli a fotografie k pořadu prozrazují, že se můžeme těšit na chvíle s pořádně sexy nábojem. Adéla Jandová si bude do své show zvát zajímavé muže nejen z řad celebrit. Co všechno se v posteli, kde natáčení probíhá, bude dít, se brzy dozvíte. Vzhledem k tomu, že pánové na chvíle v posteli se sexy blondýnkou mají jen půl roku, bude to asi pěkně divoká jízda!

Reklama

Další články

Načítám