Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Karel Janák, který je podepsaný pod filmy Snowboarďáci, Rafťáci, Ro(c)k podvraťáků, 10 pravidel jak sbalit holku či pod pohádkami Princezna a písař a Korunní princ, byl dlouho spojován s herečkou Veronikou Kubařovou. Aby ne, když spolu chodili sedm let. Od roku 2014 je ale jeho partnerkou jiná herečka.

Tehdy je ruku v ruce na karlovarské kolonádě během filmového festivalu zvěčnili fotografové a o režisérově nové partnerce se tenkrát psalo jako o ‚půvabné brunetce‘. Vzápětí vyšlo najevo, že onou brunetkou je herečka a moderátorka Romana Goščíková, již si televizní diváci mohou pamatovat ze seriálu Ošklivka Katka, kde hrála recepční Helenu. Více se ale věnuje divadlu, je ředitelkou a herečkou Divadla Různých Jmen.

Janák se zase vedle režie filmů věnuje i té reklamní - i spoty na galavečer Český lev, odkud pochází úvodní fotografie, měl na svědomí on.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám