Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Nejpůvabnější lékárnice Jana Doleželová (42) po předchozích vztahových veletočích chodila do společnosti nejčastěji sama. To se nyní ale nejspíš změní. Po několikaměsíčním vztahu se okatá brunetka rozhodla svou novou lásku přiznat veřejnosti.

Jejím novým přítelem je David Trunda. Pokud tohle jméno neznáte z fotbalu, vězte, že je to současný generální ředitel fotbalové Slavie. Přestože se oba narodili ve stejném moravském městečku, kde oba vyrostli, poznali se až na mezinárodním golfovém turnaji, který David spoluorganizoval.

David žil roky ve Švédsku, kde hrál hokej a vedl sportovní klub. Jana během své modelingové kariéry také často cestovala a pravidelně fotila například v Miláně, New Yorku a Mnichově. „Někdy člověk musí procestovat půl světa a nakonec najde lásku u muže, který vyrostl v sousedství,“ směje se Jana.

„Přátelství se brzy rozvinulo v lásku, žijeme spolu,“ svěřila Jana Super.cz s jasným vysvětlením, proč s touhle novinkou na veřejnost nespěchala.

„Na akce jsme nechodili společně. Oba jsme si přáli náš vztah co nejdéle ušetřit pozornosti médií,“ dodala Doleželová s tím, že klidu a soukromí si oba nejraději užívají na Moravě, daleko od světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám