Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý televizní partner Světlany Zárubové (51) bude poprvé tatínkem. Moderátor večerního zpravodajství Roman Fojta se s těhotnou přítelkyní Evou, která je v osmém měsíci, objevil na večírku své domovské televizní stanice Prima. Málokdy by ale do krásné Evy řekl, že je v tak pokročilém stádiu těhotenství.

"To slyšíme v poslední době neustále. Každý se diví. Ale je to tak. Za měsíc budeme mít doma syna," prozradil Fojta. Jméno pro prvního potomka už mají také vybrané. "Bude to Tomáš," upřesnil známý moderátor.

Přestože jsou spolu šťatní, svatbu neplánuí. "Teď je na programu dne úplně něco jiného. Miminko je na prvním místě. Zařizujeme byt a vybíráme výbavičku," vysvětlil Fojta.

Jeho přítelkyně Eva je prý jeho prototyp dokonalé partnerky.  "Mám ochranitelský komplex, proto mám rád drobnější, křehčí typy," přiznal Fojta. Jeho kráska musí být navíc pořádně ukecaná. "Mám rád, když jsou ženy vtipné, vyzařuje z nich vnitřní síla. A to je přesně Evička," dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám