Hlavní obsah
Článek

Mají už dvě děti, ale pořád jsou jako dvě hrdličky. Herec Igor Bareš (57) s manželkou Antonií Talackovou se i při rozhovoru stále navzájem dotýkají a nechybí ani občasný letmý polibek. A to jsou ti dva spolu nejen doma, ale mají i několik společných projektů.

My se s nimi setkali na předávání cen Český lev, kam Igor sotva stihl dorazit po představení ve vinohradském divadle, kde jsou oba noví členové. "Hrál jsem představení Nepřítel lidu. Jen jsem se stačil převléknout. A manželka se nemusela připravovat vůbec, protože je krásná od přírody," řekl Super.cz.

Antonie si vytvořila docela pracný účes a nebylo to prý jednoduché. "Zavřela jsem se do koupelny a naše menší dítě se na mě strašně dobývalo, vůbec se mu to nelíbilo," smála se Antonie, která vzhledem k všudypřítomným bleskům fotoaparátů zvolila dost odvážný outfit, který prosvítal, ale Igorovi to nevadilo. "Žena má tak dokonalý vkus, že moje hodnocení nepotřebujete. Sami vidíte, jak jí to sluší," pěl ódy Bareš.

V Divadle na Vinohradech hrají oba manželé ve dvou představeních. "Společné máme jedno, Romeo a Julie, které mělo premiéru v prosinci. Manželka hraje ještě ve hře Nikdy," vypočítal Igor s tím, že ponorka u nich prý ale nehrozí. "Máme spolu i jedno zájezdové představení, které se jmenuje Jenom život a pořád nás to spolu baví," dodal. "A ještě máme spolu ty dvě děti, takže se nenudíme a ponorku rozhodně nemáme," měla poslední slovo Antonie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám