Hlavní obsah
Článek

Herečka Lenka Krobotová nepatří k umělkyním, které by vymetaly každý večírek. Každoroční předávání filmových cen Český lev je ovšem výjimkou. Obzvláště letos nemohla chybět, jelikož byla jako loňská držitelka ceny pro nejlepší herečku spolu s kolegou z Dejvického divadla Jaroslavem Pleslem tváří televizních upoutávek.

Letos si našel na tuto společenskou událost čas i její pracovně vytížený manžel Václav Havelka, muzikant a pořadatel hudebních festivalů, s nímž má herečka syny Šimona a Eliáše. Nad modelem, který zaujal dosti výrazným dekoltem, se Lenka dlouho zamýšlela. Manžel si mohl dát o trochu víc záležet.

„Věřím svojí módní návrhářce, se kterou spolupracuji, což je Josefína Bakošová. A nepřijde mi to zase tak odvážné. Přijde mi, že ta barva se ke mně hodí," mínila Lenka, která měla v každé soutěžní kategorii svého favorita. „Vybírala jsem ze srdce," usmívala se.

Zajímalo nás, zda ji čeká nějaká herecká příležitost, kdy by opět mohla být na Lva sama nominována. „To je dá jen těžko říct, jestli něco takového ještě přijde, ale teď budu spolupracovat s Janem Hřebejkem, tak se těším," svěřila herečka, která se bude pravidelně objevovat i na televizní obrazovce v seriálu Ohnivé kuře. „Práce se nebojím a nechci jí pohrdat," krčila rameny při otázce, proč vzala právě seriál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám