Hlavní obsah
Článek

Tím, že byla nominována jako nejlepší herečka v hlavní roli za film Ztraceni v Mnichově, byla sama Jana Plodková (42) udivena. "Co se týče velikosti mé role, tak mě samozřejmě nominace potěšila," řekla Super.cz herečka, o níž se nedá říct, že by po celou dobu neslezla z plátna.

"Ta role nebyla malá, ale nebyla zase tak velká, o to víc mě ta nominace potěšila," dodala Jana, která už má doma Českého lva za hlavní roli ve filmu Protektor. Na předávání cen nás překvapila i vizuálně. Výjimečně si nevzala dioptrické brýle a také neměla jako obvykle model od Prady. "To jsou jen doplňky, šaty jsou od Kateřiny Geislerové," upřesnila s tím, že odvážného střihu s dekoltem až k pupíku se nebojí, i kdyby se na večírku rozhodla tančit. "Média tam nebudou, takže by to neviděl celý národ," smála se.

Od filmování se po delší době Jana vrátila i k divadlu. "Čeká mne zkoušení v Divadle Na zábradlí a pak s Markem Najbrtem chystáme seriál Casting. V divadle jsem nebyla tak pět šest let, až poslední dva roky jsem právě v Divadle Na Zábradlí. Kdybyste mě chtěli vidět, tak v hrách Požitkáři, Hamleti a do budoucna Posedlost," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám