Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nikdy se nestalo, že bychom sestry Magdu a Emílii Vašáryovy společně potkali na jedné akci. "Taky už je to naposledy snad třicet let, co jsme někam společně vyrazily," smály se dámy, jež patřily k čestným hostům předávání filmových cen Český lev.

"Vymysleli to pořadatelé. Naštěstí jsme měly obě volno, což se tedy často nestává," řekla Super.cz Magda. "Obě jsme pracovně dost vytížené, ale já dnes nehraju a navíc jsme měly v Praze ještě i rodinné setkání," doplnila Emílie.

"Byly jsme na Žofíně, kde se předávaly velké jezdecké ceny. Moje snacha byla druhá a navíc dostali i cenu Kůň roku," vysvětlila. "Takže jsme ještě před chvílí stály vedle koní. Tady je to přece jen trochu příjemnější, když za vámi nejsou ta kopyta," smála se Magda, že mají v Praze vlastně takový zvířecí den. "Nejdřív kůň, pak lev a pak už zase zpáteční cesta do Bratislavy," dodala.

Emílie se ovšem do Prahy brzy opět chystá. A to na zahájení filmového festivalu Febiofest. "A pak se bude 19. března promítat můj film. Jmenuje se Eva Nová, je to film tohoto roku, nedávno jsme ho dokončili. Už trochu bodoval a mám trému, aby to dobře dopadlo," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám