Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Evu Burešovou známe z mnoha muzikálů. Sice dostávala hlavní role, ale až jako druhá nebo třetí alternace. V novém díle Sibyla - královna ze Sáby je konečně jedničkou, dokonce je i na muzikálovém plakátě společně s Danielem Hůlkou (55). Vypadá na něm ale trochu jinak než teď, krátce před premiérou, která je v Divadle Hybernia naplánována na 17. březen.

"Za tu roli jsem strašně ráda, navíc je mi blízké i téma, protože mám ráda arabskou kulturu. Splnily se mi i sny, že si zahraju jako hlavní alternace s Danem Hůlkou a v režii Radka Balaše," je nadšená Eva. Na Sibylu ji nemusejí ani moc maskovat, má správný odstín pleti i barvu očí a vlasů. "Akorát jsem teď o svoje vlastní vlasy dost přišla. Ostříhali mi je v Hudebním divadle v Karlíně, kde také hraju, a trochu jsem to oplakala," svěřila nám.

"Jsem zvědavá, jak to bude na jevišti, protože jsem původně neměla mít paruku, vlasy jsem měla až do pasu, ale teď ji asi budu muset mít," je smutná Eva, která navíc není ostříhaná moc pěkně. V kostymérně jí prostě ustřihli polovinu vlasů z culíku. "Musím jít ke kadeřníkovi, aby mi to trochu upravil, protože si připadám jako hippie nebo rockeři z 80. let. Takhle je to hrozné," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám