Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mezinárodní společnost Felina, specialista na kvalitní dámské prádlo, přináší novinky sezóny jaro – léto 2016. V této sezóně posiluje značky FELINA a CONTURELLE by FELINA. Společnost loni oslavila 130 let! Na prvním místě se klade maximální důraz na perfektně padnoucí prádlo, výbornou kvalitu a elegantní střih až do velkých velikostí. V nabídce jsou velikosti u některých sérií do košíčku I. (Série Provence). Série jsou jako vždy rozděleny na standardní a fashion. Trendem jsou oblíbené spacer podprsenky, které jsou vyrobené z lehkého, prodyšného 3D materiálu, a dále stále úspěšnější podprsenky z paměťové pěny. Mezi barvy této sezóny patří porcelánově růžová, pudrová, černá, bílá, písková, dále různé odstíny červené a zelené. www.felina.cz

FELINA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

FELINA přináší novou stálou sérii 208 Choice, která zahrnuje nevyztuženou podprsenku bez i s kosticí a SPACER podprsenku s kosticí. V barvách Vanilková, písková a Amarena.

CONTURELLE by FELINA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

CONTURELLE by FELINA přináší na sezónu jaro – léto také rozšíření oblíbené SPACER podprsenky u série 812 PARADISE. Série v puristickém, moderním designu s krajkou a to ve standardních barvách bílá a černá, fashion barvě modré. Zlatým hřebem jsou opět úžasné fashion série a doplnění oblíbené série 05 Provence o další barevné provedení: porcelánově růžová. Zboží lze zakoupit v kamenných obchodech i na e-shopu.

Smyslná krajková série 879 IVY

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Smyslná krajková série 879 IVY v jemných pastelových barvách porcelánově růžové a mátové. Tato série nabízí i body. Kalhotky mají zadní část hladce zakončenou a perfektně sedí.

Conturelle Série 808 TEMPTATION

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Conturelle Série 808 TEMPTATION – se snoubí s francouzským šarmem - vysoce kvalitní krajka u podprsenky dává této sérii elegantní a trendy styl. V nabídce je i krajková kosticová podprsenka a podprsenka v provedení mix krajky a karo potisku. Barvy: pudrová a černá.

Modelky Dominika Hužvárová a Lucie Procházková

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Již nyní se můžete těšit na novinky podzim-zima 2016, které společnost FELINA předvedla na veletrhu STYL a KABO v Brně. Na obrázku modelky Dominika Hužvárová a Lucie Procházková. Zdroj: Zach, Zemánek – Styl Brno únor 2016

Další články

Načítám