Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jen to pětašedesátiletý herec Ivan Vyskočil dělá?! Čím je starší, tím má vedle sebe mladší přítelkyni. Nyní je po jeho boku vídána dvaadvacetiletá brunetka Romana. "Jsme spolu tři roky. Nechápu, proč to všichni berou jako novinku," řekl Super.cz Vyskočil. Možná proto, že ještě přčd rokem se ve společnosti vodil za ruku s exotickou čtyřiadvacetitou Lucií!

Vyskočil s půvabnou Romanou vyrazil na předváděčku nových přístrojů na hubnutí. Sám se shazovat kila nechystá, ale jeho partnerka se svojí postavou není spokojená. Vyskočil se k mladičké přítelkyní lísal jako mlsný kocour. Neustále jí osahával, strkal ruce do výstřihu a když náhodou nebyla po ruce, sápal se i na bujná stehna zpěvačky Míšy Noskové. Tenhle mlsný kocour prostě i ve svém pokročilém věku nikdy nemá dost!

Do salónu Pretty woman vyrazila partnerka Vyskočila Romana v ultrakrátkých šortkách a všem bylo záhadou, co přesně chce hubnout. Romana je extrémně štíhlá a nemá na sobě ani gram tuku navíc. Je tedy možné, že po pár procedurách nás na večírcích bude strašit místo nádherné brunetky kostra potažená kůží.

Reklama

Další články

Načítám