Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Priscilla Presley (66) kdysi uhranula svou krásou i Elvise Presleyho. Její tvář totiž bývala opravdu mimořádná. Velké výrazné oči, husté vlasy, dokonalé rty a perfektní pleť. Jenže Priscilla bohužel nedokáže důstojně stárnout a patří mezi celebrity, které jsou na klinikách plastických chirurgů jako doma. To se ale chtě nechtě muselo podepsat na jejích rysech a výrazu v obličeji, který už téměř postrádá mimiku.

Priscilla dokázala učarovat králi rock’n’rollu, když jí bylo teprve čtrnáct let. Udělala na Elvise dokonce takový dojem, že i po osmi letech jeho zářné kariéry, služby u armády a zájmu tisíců fanynek na ni nezapomněl. V kontaktu byli prý celou dobu díky občasným schůzkám a dopisování. Svatba zamilované dvojice se nakonec konala 1. května 1967 v hotelu Alladin v Las Vegas. Vztah však procházel krizí a v říjnu 1973 následoval rozvod.

V manželství Elvise a Priscilly se však v roce 1968 narodila dcera Lisa Marie. Ta se stále snaží prosadit jako zpěvačka. Lisa Marie se však nejvíce proslavila, když si v roce 1994 vzala Michaela Jacksona. Společně vystupovali například v jeho klipu k písni „You Are Not Alone“.

Priscilla Presley se v posledních letech věnuje už jen podnikání, ale po smrti Elvise uspěla také jako herečka. Nejznámější jsou její role ze seriálu Dallas nebo v trilogii Bláznivá střela. Objevila se však také v seriálech Merlose Place či Příběhy ze záhrobí. Soutěžila rovněž v šesté řadě taneční soutěže Dancing With The Stars.

Reklama

Další články

Načítám