Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kuchařský všeuměl Láďa Hruška (46) se opět vrací na televizní obrazovky se svým pořadem Vychytávky, kde divákům představuje recepty a praktické informace pro domov i zahradu.

A tak jako tomu svého času bylo u legendárního kutila Přemka Podlahy, nesmí ani zde chybět originálně pojaté kutilské nápady od diváků, které Láďa Hruška osobně vyzkouší.

Tohle ale zaručeně nezkusil ani samotný král kutilů Podlaha. Láďu totiž zaujala paní Drahuše, která háčkuje zvířátka, jehelníčky a klíčenky na dámské tampóny. „Už si to někdy držel v ruce?“ ptá se Hrušky šikovná paní.

Láďa samozřejmě kroutí hlavou a pozorně si tampón prohlíží. Následně se nechá poučit i o funkci šňůrky a možnostech zvětšení tampónového objemu. Vše samozřejmě v souvislosti s uháčkovanými zvířátky. Není divu, že se Láďa zamotá do nejrůznějších dvojsmyslů. Jak vypadalo jeho seznámení s dámskými tampóny, uvidíte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám