Hlavní obsah
Článek

Tak tohle je opravdu hezký pár. Herečku Michaelu Badinkovou jsme pravidelně vídali na televizních obrazovkách díky seriálu Ulice, ale i její partner a otec dvou holčiček je krasavec. Pro pecivály, kteří se nejraději válejí doma na kanapi, je bohužel špatná zpráva, že se věnuje zejména divadelnímu herectví.

Jan Teplý momentálně exceluje v Divadle pod Palmovkou, kde byl obsazen do hlavní role v adaptaci světově úspěšného románu L. Littela Laskavé bohyně, ověnčeného mnoha literárními oceněními. Jako homosexuální příslušník SS je úžasný, a to nejen svými hereckými kvalitami.

Po tatínkovi, zesnulém herci Janu Teplém, sice už Honzovi trochu prořídla kštice, toho si ale ve valné části představení ani nevšimneme, protože má paruku s typickou nacistickou patkou. A když se na jevišti svlékne do půl těla, každý musí ocenit jeho vypracovanou figuru.

Ze známých tváří se v představení objeví například také Zuzana Slavíková známá z show Nejslabší! Máte padáka! a jako drsné profesorky se jí budete bát stejně jako soutěžící v televizi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám