Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Australská sexy kočička Margot Robbie (33) sice po filmu Vlk z Wall Street v Hollywoodu příliš nebodovala, ale letos ji čekají zlaté časy. Za sebou má první premiéru, na níž se předvedla jako prvotřídní kráska.

Po úspěchu filmu režiséra Martina Scorseseho, v němž předvedla několik pikantních scén s Leonardem DiCapriem (49), Margot dlouho čekala na další výraznou hereckou příležitost. Zahrála si například s Willem Smithem v krimi komedii Focus, ale ta se žádným trhákem nestala.

Na oscarový ceremoniál Margot dorazila symbolicky ve zlaté róbě, v níž se třpytila stejně jako udělované filmové trofeje. Krásná Australanka přišla fandit filmu Sázka na nejistotu, v němž se ale objevila jen jako hvězdný host v jediném záběru.

Letošní rok však bude pro Margot naprosto přelomový. Herečka své tělesné přednosti využila na newyorské premiéře filmu Whiskey Tango Foxtrot, kde oslnila výstřihem dosahujícím téměř až do pasu i odhalenými zády.

Na sexy kočičku, již se Hugh Hefner (†91) snažil marně nalákat do Playboye, však čekají mnohem zajímavější filmy. V červenci se společně s Alexanderem Skarsgardem objeví v Legendě o Tarzanovi a v srpnu dorazí do kin jako členka Sebevražedného oddílu. Zdá se, že léto bude ve znamení Margot Robbie.

Reklama

Další články

Načítám