Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec Bobby Cannavale má sice doma teprve měsíčního kloučka, ale s dětmi si nedal na čas až do svých pětačtyřiceti. Má totiž ještě dvacetiletého syna Jakea, který je rovněž hercem. Bobbyho mrňousek Rocco narozený prvního únorového dne je ale skutečně k zulíbání. V neděli se s ním pyšný táta poprvé předvedl na procházce po New Yorku, a dokonce úplně sám.

Hlavní hvězda nového seriálu Vinyl, který se v USA po prvních dílech těší velké divácké popularitě, začala synka zkušeně utěšovat, když se mu v kočárku přestalo líbit.

Jen maminku Rose Byrne, známou ze seriálu Patty Hewes - nebezpečná advokátka či z filmů Sunshine, Adam, Ženy sobě či X-Men: První třída, nebylo nikde vidět. Jako herečka naštěstí musí mít pro manželovu práci pochopení. Vidět totiž během šestinedělí svého muže při divokých erotických scénách s krásnou Olivií Wilde, které aktuálně předvádějí ve Vinylu, zřejmě není nic moc příjemného...

Reklama

Další články

Načítám