Hlavní obsah
Článek

Subtropické zahradnictví Kruh bylo založeno již v roce 1976. V současné době funguje nejen jako velmi vyhledávané internetové zahradnictví, ale i jako zahradnictví, kde si můžete rostliny vybrat přímo ve sklenících nebo produkčních plochách. Kvalita prověřená desetiletími. Přejeme příjemný nákup a přesvědčte se sami, že: od nás to roste!

Ihned plodící jahody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jahody, které ihned plodí. To je certifikovaná kvalitní frigo sadba jahod, kterou již po mnoho let svým zákazníkům dodává Subtropické zahradnictví Kruh. Příznivá cena a prakticky 100% ujmutí způsobuje každoročně obrovský zájem o sazenice z tohoto zahradnictví. Tak neváhejte a objednejte si zdravou sadbu, která vám již za několik týdnů po vysazení začne přinášet slaďoučké a voňavé jahody.

Obří borůvky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obří borůvky, které jsou mimořádně chutné, plné vitamínů, plody velké skoro jako třešně. Tyto velice odolné keře se dají pěstovat klasicky na zahradě, ale také třeba na balkoně v květináči. Můžete si tak hned po ránu zdravě pochutnávat na borůvkách třeba s jogurtem.

Zázračný rakytník

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zázračný rakytník léčí a uzdravuje, má doslova neuvěřitelné léčivé účinky. Plody obsahují velmi mnoho vitamínů a léčivých látek. Dají se zpracovávat do čajových směsí, na sirupy, pomazánky apod. Vynikající je také rakytníkový olej. Sazenice jsou velmi otužilé a rostliny rostou a plodí ve všech polohách. Objednávejte v Subtropickém zahradnictví Kruh.

Réva bez pecek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bezsemenné révy. Bílé, růžové i modré hrozny bez semen. Kdo by nechtěl sklízet každoročně veliké sladké hrozny? Nyní si můžete vybírat z desítek ověřených odrůd včetně rezistentních a bezsemenných, zásoby se ale tenčí a tak doporučujeme objednat raději ihned.

Otužilé ovocné stromky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete čerstvé švestky, sladké třešně, šťavnaté broskve či křupavá jablka? Nyní je ideální doba na výsadbu nových ovocných stromků. Neuvěřitelný výběr včetně exkluzivních novinek.

Další články

Načítám