Hlavní obsah
Famous
Článek

Manželka Ozzyho Osbourna (75) prý nechápe, proč dnes ženy ihned běží k rozvodu, když jejich muž podlehne svodům sexy chůvy. Ona musela čelit takové životní situaci hned u dvou chův svých dětí, a to opakovaně. Přesto se nerozvedla. Stalo se to před mnoha roky a dnes už nad tím jen mávne rukou.

Sharon (71) ve svém televizním pořadu Talk on Tuesday probírala soukromý život herečky Evy Amurri Martin, která se svěřila, že chůva jejich dvouleté dcery se pokusila svést manžela Kyla Martina. Tak s chůvou vyrazila dveře. Ozzyho manželka na to reagovala, že jí samotné se to stalo mockrát.

„Mívali jsme čtyři chůvy, protože jsme měli tři děti. Pracovala jsem pět dní v týdnu, hodně cestovala. Nemůžete pak fungovat jako chůva sedm dní v týdnu, tak jsme měli čtyři chůvy, které se střídaly. Řeknu vám, že byly prokletím mého života. Všechny chtěly být celebritami. Všechny chtěly peníze. Dvě z nich jsem nachytala s Ozzym v posteli několikrát. A opakovalo se to pořád dokola,“ přiznala Osbourne.

Sharon pak dodala, že na manžela se zlobit nemohla, protože byl závislý na drogách a alkoholu a nevěděl o sobě. „Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem si najala chůvu, která si říkala Velký Dave,“ uzavřela s humorem Osbourne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám