Hlavní obsah
Článek

Kolegové ze seriálu Gotham už měli být rodiči, ale jejich miminko se na svět příliš nehrne. Morena Baccarin (36) měla termín porodu stanovený už před dvěma týdny, ale obří bříško pro ni není překážkou, takže se nebrání společenské zábavě.

Kráska z komiksové adaptace Deadpool, která už celosvětově utržila přes 600 miliónů dolarů, měla v plánu porodit o valentýnském víkendu, kdy měl její trhák v kinech premiéru. Z akčního filmu plného brutálních mordů a černého humoru se už stal nejúspěšnější snímek roku, ale Morena si mateřské povinnosti stále neužívá.

V pondělí se herečka společně se svým partnerem Benem McKenziem (37) objevila v New Yorku, kde nemohli chybět na akci seriálu Gotham, který je svedl dohromady. Morena dorazila v bílých šatech, jimiž své klenuté křivky ještě více zdůraznila. Hosté tak měli právem obavy, že porodí rovnou na večírku.

Hvězda Deadpoola už má dvouletého syna Julia, jehož otcem je Austin Chick. Hereččino manželství nebylo dosud rozvedeno, přestože Morena tvoří už rok pár s Benem, který se díky ní dočká svého prvního potomka.

Reklama

Další články

Načítám