Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve středu měl premiéru snímek Polednice režiséra Jiřího Sádka s Aňou Geislerovou (a Danielou Kolářovou a Karolínou Lipowskou) v hlavní roli. Představitelka Elišky bohužel nedorazila, zato přišlo mnoho jiných českých hereček, které byly na hororový film zvědavé, přestože tomuto žánru příliš neholdují.

Jmenovitě dorazila například švagrová Ani Geislerové Kristýna Janáčková, Jenovéfa Boková, která sama měla nedávno premiéru Rodinného filmu, Marie Doležalová či Veronika Kubařová, pro niž byl film obzvlášť drsný.

„Já jsem si občas musela zakrýt rukama oči. Ne, horory fakt nemusím. Pozvala jsem na premiéru kamarádku, že si trošku užijeme kultury a pobavíme se, ovšem víc jsme se třásly, než užívaly příběh. Na druhou stranu ovšem musím říci, že to byl podle mého názoru na úrovni profesionálně udělaný film a určitě bude tvrdší nátury bavit,“ řekla po premiéře v Lucerně Kubařová a naopak slabší povahy tak varovala.

Reklama

Další články

Načítám