Hlavní obsah
Článek

Jakuba Koháka vídáme v poslední době snad všude. Člověk aby se bál otevřít lednici, aby na něj nevyskočil. A nepomáhá ani to, že herce tvůrci reklam nikde moc nemaskují a nechávají mu jeho původní image s rozčepýřenými vlasy a vousy.

Nejinak tomu bude i v nové komedii Dvojníci. Kohák si dokonce mimoděk na tiskové konferenci postěžoval, že zatímco jeho kolegy ve snímku si brali do maskérny na dvě hodiny, s ním byli za dvě minuty hotoví, jen mu na hlavu dali šátek. Když jsme si s ním povídali potom, vzal svá slova zpět, jak bývá jeho zvykem. A bylo to ještě horší.

"Je to sice pravda, ale na druhu stranu mi to nevadí. Mně příroda nadělila, a tak na mě není potřeba ani sáhnout. A někdo, komu tolik krásy nebylo dáno, potřebuje šikovné ruce maskérek," řekl Super.cz Kohák. "Pár maskérek už se do mne také chtělo položit, ale zakázal jsem jim to. Když přijde někdo opravdu odvážný a bude ze mne chtít udělat někoho jiného, třeba nějakého ošklivého člověka, jsem plně otevřen jakémukoliv režisérskému počinu a přístupný dialogu," dodal herec.

Ten trval na tom, že si k rozhovoru přizve i filmovou kolegyni, mladou půvabnou herečku Štěpánku Fingerhutovou. "To je moje dcera z prvního manželství Johanka Koháková. Hrajeme ve filmu spolu a jsem rád, že ji pan režisérem obsadil. Podívejte se na ty oči, je celá já," tvrdil s vážnou tváří a Štěpánka nevěděla, kam těma stejnýma očima uhnout.

Ta ve filmu hraje dceru Ondřeje Sokola (52) a Jitky Schneiderové (51), s níž už se potkala ve filmu Hany. Kohák na tom, že je to jeho dcera, trval natolik, že znejistil i ji. "Radši se doma zeptám, jak je to doopravdy. Jenom matka je jistá, víte co," smála se. "S panem Kohákem jsme se na place ani nepotkali, potkáváme se až teď," doplnila.

Reklama

Další články

Načítám